Google zoekmachine negeert bloot helemaal

3 juni 2018

Toen ik mezelf weer eens googlede – wie doet dat niet – viel mij ineens op dat alle blootfoto’s waren verdwenen, hoewel ik safesearch niet had ingeschakeld. Heel bijzonder! Bing filtert (nog) niet. Duckduckgo belooft om helemaal niet te filteren. De onderstaande resultaten spreken boekdelen.

Alle resultaten? Nee, ze zagen op 1 foto mijn billen onder mijn trui over het hoofd. Die hielden moedig stand! De overeenkomst in de resultaten van Bing en DuckDuckGo is opvallend. Het lijkt of DuckDuckGo Bing als zoekmachine gebruikt.

3 Comments

 1. Preuts. Wie weet ooit. Vreemd is dat foto’s van de wnbr 2017 wel te Googlen zijn

 2. Dat is zeker raar. Het lijkt wel of het alleen voor personen is? Ik heb namelijk meerdere personen van wie ik weet dat ze onder eigen naam blote foto’s hebben getest. En daar deed dit fenomeen zich wel voor. Misschien is het een maatregel van Google om mensen te beschermen tegen de gevolgen van sexting.

 3. Geachte rob,

  dank je wel voor je website.

  bijgaande een link die ik vond via: …. Google (schijnheiligheid ten top).

  https://www.pinterest.com/pin/859483910113148355/?lp=true

  Ik laat me niet voorschrijven wat ik wel of niet moet doen.
  Wat ik wel of niet doe hang ik ook niet aan de grote klok.
  Ik moet per slot van rekening tot mijn pensioen door de deur met mijn collega’s.

  Groet,

  Johan

Geef een reactie