Ik mag erg graag klussen. Ik zoek ook altijd projectjes. Momenteel zit ik echter niet om een klus verlegen.

Het lijkt nu nog een rommel, en dat is het ook

Het huis

We zijn met een grondige renovatie van ons huis bezig. Dat is zoveel werk dat ik dat niet alleen kan. Daar hebben we veel hulp bij gehad van Jelle’s Boubedriuw voor het huis. Het buitenstucwerk is gedaan door de Serbau. Anne Hein Gietema heeft het grote werk in de tuin gedaan.

Vriendschap

In de winter klus ik met Bernard en veel van onze vaste opstappers aan Vriendschap. Mijn kinderen helpen daar ook heel bij. Aan zo’n 100 jaar oud skûtsje is altijd wat te doen.

Akka

Als ik me dan nog verveel kan ik me nog over Akka buigen. Akka is weer aan een grondige reparatie toe. Het kan dit jaar worden of volgend jaar. Maar er zullen weer wat spanten, gangen en misschien wel een stuk kielbalk vervangen worden.