Ik heb nooit een carrière nagestreefd, maar altijd gedaan wat me leuk leek of voor de voeten viel. Hot ITem was daarbij wel de grootste mazzel. Ik ken geen leuker bedrijf om voor te werken.

De balie bij Hot ITem

Na mijn loopbaan als zelfstandige heb ik een aantal jaar bij Pecoma Informatica gewerkt. Vanuit die positie heb ik met een aantal collega’s in 1998 Hot ITem opgericht. Met een baanbrekende aanpak en innovatieve IT-oplossingen verbeteren wij de prestaties van ondernemingen. Hiertoe zetten we onze jarenlange ervaring in op het gebied van corporate performance management, business intelligence, datawarehousing en procesoptimalisatie met behulp van moderne IT-applicaties. We hebben momenteel 132 mensen in dienst. 16 april is Hot ITem door The Greatest Place To Work uitgeroepen tot meest integere werkgever. In de competitie voor beste werkgever zijn we tweede geworden.