Nieuw jaar, verse start

1 januari 2012

Dit wordt een jaar van veranderingen. Ik word 50 dit jaar. Dat is op zich niet zo’n plotselinge verandering, maar toch een mijlpaal. Mijn vader en moeder zijn allebei niet veel ouder dan 50 geworden. Dat maakt het nog extra een punt om bij stil te staan.

Aan het roer

Vriendschap

Vanmorgen heb ik met Bernard de laatste hand gelegd aan de overdracht. Ik stop met Vriendschap. Bernard en Coby gaan gelukkig door! Dit jaar eerst maar eens met Akka varen en daarna zien we wel weer. Ik zou graag een schokker willen kopen. Misschien in 2013.

Werk

Noem het een midlife crisis, maar het is tijd voor iets anders. Ik wil vanaf 2013 sauna’s gaan timmeren. Misschien probeer ik er dit jaar al wel 1 of 2 te doen, tussendoor, of in de zomer. Niet meer op kantoor zal ook een grote verandering worden, maar als ik het nu niet doe, dan gebeurt het niet meer. Als het economisch wat tegenzit dan moet ik anders overwegen de overgang  van Hot ITem naar een eigen timmerbedrijf geleidelijk te laten lopen. Daarnaast ben ik directeur geworden van een nieuwe Hot ITem deelneming. Dat belooft in ieder geval voor dit jaar naast het consultancy werk ook een nieuwe uitdaging.

NFN

Ik stop dit jaar met mijn vrijwilligerswerk voor de NFN. Ik heb 6 jaar in de C-raad, nu de Raad van Afgevaardigden, gezeten. Dat kostte niet heel veel tijd, maar toch de nodige weekenden en avonden. Ik krijg dit jaar dus alles bij elkaar veel tijd om na te denken.

1 Comment

  1. Met jouw bijdrage in de RvA, vh C-raad, was ik altijd heel blij. Ik zal je missen en met plezier aan jou en je zinnige opmerkingen terugdenken. Ik heb veel geleerd van je.
    ps Wanneer mag ik nou eens meevaren met Akka?:) Zit al jaren in het vat.

Geef een reactie